Despre noi

0
Ani de experianță
0
Specializari medicale
0
Medici specialisti

Clinica Luxor Dr. Olinic reuneste medici cu experienta, ce sunt dedicati ingrijirii si mentinerii sanatatii pacientilor ce aleg sa ne treaca pragul.

Suntem loiali scopului de a oferi cele mai bune si profesioniste servicii pentru sanatatea dumneavoastra. Compasiunea si inovatia noastra isi au radacina in dorinta de a oferi pacientilor cele mai bune si corecte tratamente. Suntem de parere ca diferenta o fac oamenii, asa ca incepand de la momentul programarii si pana la intalnirea cu medicul curant si urmarea tratamentului prescris, noi ne asiguram ca experienta dumneavoastra este una placuta, asa cum ar trebui, de altfel, sa fie. 

Multumita aparaturii de ultima generatie cu care a fost dotata clinica, impreuna cu echipa de medici profesionisti, dedicati si responabili, suntem siguri ca vom putea sa ne sustinem fiecare pacient in a preveni si a trata eventualele probleme sau afectiuni.

Clinica Luxor Dr. Olinic este recunoscuta pe piata serviciilor de sanatate private ca fiind un valoros prestator de servicii de top, servicii profesioniste, punand pe primul loc pacientul si starea sa de sanatate. Suntem o echipa deschisa catre comunicare, dialog, catre tehnici si tehnologii moderne, catre metode flexibile si catre respectarea misiunii si valorilor noastre. 

Clinica Luxor Dr. Olinic este o clinica multidisciplinara, ce ofera servicii integrate de sanatate. Asadar, oferim game largi de investigatii si tratamente. Incepand de la stomatologie, endocrinologie, gastroenterologie, ORL si pana la obstetrica-ginecologie, reumatologie sau pediatrie, va punem la dispozitii medici foarte bine pregatiti si cu o experienta bogata in urma, pentru fiecare membru al familiei dumneavoastra, indiferent de varsta. 

Misiunea noastra este de a furniza servicii de sanatate de calitate pacientilor care aleg sa ne treaca pragul, pentru a ne cere ajutorul in situatiile cu care se confrunta. Ne-am luat angajamentul de a fi alaturi de pacienti, de a fi responsabili si integri, de a ne face meseria cu respect deplin fata de aceasta si fata de cei care au nevoie de noi.

Viziunea noastra este de a deveni un partener de incredere pentru toti cei care cauta un sprijin si care cauta ajutor atunci cand este vorba de problemele ce tin de sanatate, fie ca este vorba de preventie, de tratament, de o situatii mai simple sau de ceva mai complicat. 

Valorile care ne ghideaza sunt respectul, devotamentul, profesionalismul si promisiunile pe care le-am facut si pe care ni le-am asumat. Ne preocupa fiecare aspect ce tine de sanatatea pacientilor nostri, de bunul mers al tratamentului ce se prescrie de catre medicul curant. 

Pentru noi, membrii echipei clinicii Luxor, la fel de importante precum situatiile medicale sunt si relatiile umane care se leaga intre noi, medicii nostri si pacienti. Dorim sa fim partenerul dumneavoastra de incredere in orice situatie. 

Din preocupare pentru cei care ne trec pragul, suntem intr-un proces continuu de imbunatatire atat a serviciilor, a aparaturii pe care o utilizam, precum si a abordarilor noastre.