Chirurgie plastica

Chirurgia plastica este o ramura de specialitate a medicinei, mai complexa si uneori trecuta cu vederea, desi aportul ei este unul foarte mare.


Din pacate, chirurgia plastica este adesea confundata si asociata in mod eronat cu aspectul fizic, cu mentinerea acestuia si imbunatatirea imaginii. Toate acestea datorita imaginilor ce sunt promovate in spatiul public in ultimii ani.


Insa, chirurgia plastica este, in mod clar, o specialitate cu implicatii majore, o ramura interdisciplinara ce se ocupa de remedierea deficientelor, a diformitatilor si la modificarea unui aspect al fizicului, fie din proprie vointa, fie din necessitate fizica.


Misiunea chirurgiei plastice si a medicilor plasticieni este de a restaura, ameliora, modifica forma, aspectul fizicului, pentru a creste functionalitatea ce a fost redusa in urma unei suferinte, a unui accident, dar si din motive strict personale.

Nu este limitativa si nu se concentreaza doar pe un anumit membru al corpului sau pe o anume zone, este o discilina ce trateaza si gestioneaza tot corpul uman.

Exista doua ramuri ale chirurgiei estetice, cea plastica reconstructiva si cea plastica estetica sau cosmetica.


Exista mitul, adesea intalnit, ca aceasta ramura a chirurgiei este dedicata doar femeilor, dar, in egala masura pot avea nevoie de o interventie si barbatii. Chirurgia plastica este o specialitate extrem de complexa si cu preocupari diverse.


Tehnologia si tehnicile moderne de care ne putem bucura astazi permit daramarea tuturor barierelor in chirurgia plastica. Aceasta specialitate a devenit foarte maleabila, fluida, permisiva si este din ce in ce mai populara. Posibilitatile sunt mult mai multe acum, iar rezultatele sunt pe masura.


Noi am ales sa facem investitii serioase in echipamente tocmai pentru a putea asigura tratamentului necesar pentru pacientii care ne trec pragul, fie ca au o anumita problema sau afectiune, fie ca doresc sa se bucure de o schimbare asupra infatisarii lor.


Va invitam sa va proramati la o consultatie in cadrul Clinicii Luxor. Va asteapta o echipa profesionista de medici ce au o experienta foarte bogata in domeniu si ce au avut, intotdeauna, rezultate remarcabile.

  • Consultatie generala
  • Diagnostic precis
  • Recomandari profesioniste
  • Tratament cu aparatura ultramoderna

Intra in legatura cu specialistii nostri