Protezare auditivă

Compania Romsound a luat fiinta in luna august a anului 2001, avand la baza un capital mixt romano-maghiaro-danez. In acest moment ne desfasuram activitatea pe intreg cuprinsul tarii, respectiv in 27 de puncte de lucru ce activeaza in cele mai mari si reprezentative orase.

Domeniul de activitate al firmei Romsound este protezarea auditiva si promovarea protezelor auditive de ultima generatie.

Ne bazam pe un parteneriat extern foarte solid: compania Oticon din Danemarca, tara cu cea mai veche si puternica traditie din acest domeniu (cel mai vechi producator de proteze auditive din lume, fiind infiintata in 1904).

Ne adresam, prin serviciile oferite (audiometrie, consiliere pentru probleme de auz, protezare auditiva, service in garantie si post garantie pentru produsele oferite etc.), tuturor persoanelor care au dificultati de auz, atat celor cu posibilitati financiare limitate, cat si persoanelor active, a caror pretentii si expectante pot fi complexe. Produsele promovate de firma sunt destinate in egala masura varstnicilor, tinerilor si copiilor. Cu alte cuvinte portofoliul de instrumente este unul foarte generos si flexibil.

Noul cabinet de audiologie si protezare auditiva din Bacau, situat la etajul 4 al Clinicii Luxor – Dr.Olinic, str 9 Mai nr 1, s-a deschis in luna august 2011. Intr-un cadru elegant si modern, ne straduim sa oferim sa oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate.

Servicii GRATUITE : audiograma tonala in conducere aeriana si osoasa si audiograma vocala.

Accesorii si consumabile: olive, baterii, tuburi de olive, periute pentru curatare, capsule sucative, pastile de curatare, cutii pentru olive, filter pentru protezele auditive etc.

Aparatele beneficiaza de service in garantie si post-garantie.

Va asteptam cu drag!

Program: zilnic 8-16

Tel: 0758 068 902

0234 550 875

Intra in legatura cu specialistii nostrii